Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Hatta gri parafin sülale dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop akımı olan İskandinav usul dekorasyonu hayata geçirmeye bir aşama elan yaklaşabilirsiniz.

Ama, renk karıştırma fiillemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını fark etmek için gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Har renk tonları rahatlığı simgeleme eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı geniş kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak kucakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Ocak sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini güçlendirir ve sair renklerle harmonik bir geçim esenlar.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların semtı gün çağcıl mobilyalarla da mükemmel bir intibak dâhilindedir.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu gösterişli ve sıcak bir atmosfer antrasit duvar boyas oluşturmanın içli bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla şahane bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa katar.

Nitelikli bir boya seçimi ve güzel uygulama teknikleri ile bu oflaz duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve yapmacık bir atmosfer katılmış yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzur uyumasını sağlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu sistem yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Gri koltukla uyumlu dalamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kadar ahşap evet da pencere tüketmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan aşağı nasıl bir dekorasyon uygulamak goldfix istediğinize sargılı!

Şekil olarak ise tam goldfix değirmi olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri sarf etmek evin umumi tasarımına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page