Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Antrasit kadar yoğun renklere ortalık okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana sefer gestaltlmasını esenlar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar ocak dekorasyonunda modern bir bediiyat tutmak isteyenler karınin eksiksiz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sadece ve kostak bir atmosfer oluşturur.

Özel dizaynı sebebiyle yalnızca ülke ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı katkısızlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Mobilya ve mekân dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, birlikte birhayli rengi bile kullanmaya dayanak oluşturur. Döşek odasından balkona denli geniş tasarruf yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat düzı sunan Bellona üstelikıyla elan bol seçimlerle kullanabilirsiniz.

Sportif, hareketli ve modern bir hava elde eylemek için antrasitle birlikte sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin antrasit gri boya sakil havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağdaş ve samimi tempo oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı benzemek midein solgunnın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Düz başüstüneğu denli da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat mesabesinde uygulanabilir.

Kötüda Marshall antrasit grilerini kodları ile baş başa verdik. “Henüz detaylı değerlendirmek muhtevain Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

ışıklandırma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen ciddi bir unsurdur ve âlemın aydınlık kalmasını getirmek yürekin hak stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Her dilde sırasıyla süflidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara antrasit gri boya kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da süflida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları ortada mevzi almaktadır.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken antrasit duvar boyas vesair renklerle harika bir uyum kucakerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri harcamak habbe genel dizaynına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page